»Takaisin Anduin Estateen  
        
 »Virallinen nimi:   Hunajakukan Pikku Prinsessa
 »Lempinimi:   Iines
 »Rotu:   Suomenhevonen
 »Sukupuoli:   Tamma
 »Syntynyt:    12.11.-04
 »Ikä:   5 vuotta
 »Väri:   -
 »Merkit:   -
 »Säkäkorkeus:   156cm
 »Omistaja:   Aimee
 »Asuintalli:   Anduin Estate
 »Kasvattaja ja Ex-omistaja:    Ratsutalli Hunajakukka
 »Koulutus:   Re: 100 - Ko: Va B
»Kuvagalleria                                    »Kisakalenteri
   »Luonne

Hoitaessa Iines on hieman hermostunut kaikesta hyörinästä, ja se saattaa äksyillä. Kaikki pienimmät lapset kannattaa Iineksen jaloista pitää poissa, sillä se saattaa potkia jos sitä ärsyttää todella paljon. Iines ei pidä varusteiden laitosta, vaan se itsepäisesti pistää vastaan. Kuolaimia, ja suitsia ylipäätään on vaikea saada sille, Iineksellä kun on tapana nostella päätään korkeuksiin, ja pitää sitä siellä. Pesu on Iineksen mielestä kamalaa, se ei pidä vedestä. Se yrittää kaikin voimin päästä pois vesisuihkun alta. Iines voi myös olla hieman levoton kun sataa, ja jos sateen ääni kuuluu talliin asti.

Ratsastaessa Iines voi olla hieman kuumahko, riippuen vähän sen mielialasta. Vaikka se osaa olla myös todella helppo ratsastaa, ei sitä kuitenkaan suositella alottelijoille. Kokenut ratsastaja, joka osaa pitää kuria, saa sen menemään nätisti ja pehmeästi. Iines pitää koulusta, ja on aina valmis oppimaan uusia liikkeitä. Esteitä se menee myös ihan kiitettävästi, tosin se tykkää kiihdyttää juuri ennen estettä, ja homma saattaa kaatua liian nopeaan vauhtiin. Maastoon Iinestä voi suositella lämpimästi, jos vain osaa ratsastaa melkohyvin, sillä se on mukavan rauhallinen.

Tarhassa Iines ei pahemmin riehu, vaan lepäilee ja katselee muun maailman menoa. Se tykkää olla rauhassa ja yksin, ja muiden hevosten olleessa tarhassa se välttelee niitä. Iines pitää tarhailusta, ja se menee tarhaan joskus ehkä turhankin innokaasti, ja sitä on vaikea saada sieltä pois, paitsi jos sataa. Iines ei oikein pidä sateesta, tai kastumisesta ylipäätänsä.

Iinestä on hankala saada traileriin, mutta kun sen sinne saa, se seisoo kiltisti paikallaan, ja odottaa matkan alkamista. Pitkillä matkoilla se kuitenkin voi tulla levottomaksi, mutta se ei ala riehua.

Kisoissa Iines on todellinen shownainen. Se yrittää näyttää muille hevosille mitä se osaa, ja miten hyvä se on. Joskus esittämistä on vähän liikaakin, ja itse kisa ei mene niin hyvin kuin pitäisi.


   »Suku
I Vir MVA Ch Loiston Hallava II Vir MVA Ch Hallusinaatio III Muiston Kuiskaus
IIE Rosaliini
IE Vauhdin Likka IEI Armoton
IEE Kuje-Likka
E Suklaamuffinssin Aamukaste EI ATR Peloton EII FNS Hilpuri Kuollut
EIE Virvatulen Päivänsäde
EE Heinäkuun Rusketusraita EEI -
EEE -   »Jälkeläiset
Syntymäpäivä
Varsa
Isä
27.01.2005
t. ADN Susisisar
VM Vetlehtijä
-
-
-
-
-
-   »Arvostelut

-
Kaikki tämän sivun materiaali on © Aimee//Sara Karhu, ellei toisin mainita!
Kopiointi Suomen Tekijänoikeuslain nojalla TÄYSIN kielletty!