»Takaisin Anduin Estateen

 »Virallinen nimi:   Taikakuun Hiekkamyrsky
 »Lempinimi:   Nuuna, Nuunuu
 »Rotu:   Suomenhevonen
 »Sukupuoli:   Tamma
 »Syntynyt:   06.07.-04
 »Ikä:   5 vuotta
 »Väri:   -
 »Merkit:   -
 »Säkäkorkeus:   157cm
 »Omistaja:   Aimee
 »Asuintalli:   Anduin Estate
 »Kasvattaja ja Ex-omistaja:   Taikakuun Kartano
 »Koulutus:   Re: 90cm - Ko: He B
»Kuvagalleria                                    »Kisakalenteri
   »Luonne
Luonteen kirjoittamisessa avusti Criollo, kiitoksia.

Nuuna on hoitaessa todella rauhallinen, ja se sopii hyvin aloittelijalle. Tämä neiti Itse Ihanuus ei välitä, vaikka hoitaminen kestäisikin jonkin aikaa, tai jos jokin asia tehdään eri tavalla kuin ennen. Nuuna pitää erityisesti pienistä lapsista. Nuuna ottaa varusteet päälleen mielellään, ja siksi se on lähes täydellinen "opetteluhevonen" kaikille alottelijoille. Se on myös innostunut saadessaan varusteet päälleensä, se kun tajuaa pääsevänsä ulos silloin.

Ratsastaessa Nuuna jatkaa rauhalliseen tahtiinsa. Sitä on helppo ohjata, se tottelee apuja hyvin, eikä sitä laiskota kovinkaan usein. Se onkin alottelijoiden suosikki, ja muutenkin tallityttöjemme lempparihevonen. Nuuna pitää sekä koulusta että esteistä, ja se on aina valmis uusiin haasteisiin. Vaikka joku todella kokenut ratsastaja voisi väittää Nuunaa tylsäksi ratsastettavaksi, ei se ainakaan tallin omaa väkeä häiritse ollenkaan, aina sille on vapaaehtoisia ratsastajia jonossa.

Tarhassa Nuuna on innokas ja leikkisä, ja se yrittää innostaa muita hevosia leikkimään kanssan. Aina tosin muiden hevosten vastaanotto ei ole aivan niin suopeaa kuin se haluaisi. Usein Nuuna myös piehtaroi tarhassa, ja usein piehtarointikohdaksi sattuu jokin mukava mutalätäkkö, jonka jälkeen se on vaihtanut värinsä.

Kuljetuksessa ei Nuunan kohdalla ole oikeen minkäänlaisia ongelmia, tosin jos sitä kuljetetaan toisen hevosen kanssa, saattaa Nuuna käydä liiankin tuttavalliseksi, josta toinen hevonen ei aina pidä.

Kisoissa Nuuna voi aluksi olla hieman hermostunut ja levoton,sillä uudet paikat jännittävät sitä, mutta puhumalla sille rauhallisesti se yleensä rauhoittuu melko nopeasti. Kisasuoritukset sujuvat yleensä moitteettomasti, mitänyt niitä pikkuvirheitä sattuu.

Joku voisi kuvata meidän suloista ja kilttiä Nuunaamme tylsäksi, ja ylikiltiksi, mutta mitä Nuuna sille voi että hän vain on niin hyväluonteinen? Nuuna on kuin enkeli<3


   »Suku
I Lavinian Hiekkakakku III Valhalla
IIE Kuujärven Emmätiä
IE FNS Taiantuuli IEI Hämypuron Paprika
IEE Liinahaan Kristalliprinsessa
E Veeran Taika Hansissi EI Veeran Vipinä EII Yön Kirous (vanhat sivut)
EIE Lumpeenkukan Iloinen Viserrys
EE Ruiskukan Hansissi EEI Mesimarjan Vallaton
EEE Kajauksen Haavetar   »Jälkeläiset
Syntymäpäivä
Varsa
Isä
23.01.2005
t. ADN Tyrskytanssija
VM Vetelehtijä
-
-
-
-
-
-   »Arvostelut
   -
Kaikki tämän sivun materiaali on © Aimee//Sara Karhu, ellei toisin mainita!
Kopiointi Suomen Tekijänoikeuslain nojalla TÄYSIN kielletty!