Baraqiel AIR KRJ-III, 69p.
Kisakalenteri »Virallinen nimi: Baraqiel AIR  »Väri:  Ruunikko
 »Lempinimi:   Arttu »Merkit:   Toisessa takajalassa sukka
 »Rotu:   FWB »Omistaja:  Leandra
 »Sukupuoli:  Ori  »Asuintalli:  Virtuaalitalli Dei
 »Syntynyt:  06.06.2006  »Kasvattaja:  Airlea
 »Ikä:   vuotta (30 irl päivää = 1 virt. vuosi)  »Painotus:   Kouluratsastus
 »Säkäkorkeus:  167 cm  »Koulutus:   Ko: Int II - Re: 80cm


» KRJ-LAATUARVOSTELU

Rakennepisteet: 6 + 5 + 5 + 6 + 7 = 29p.
Kisamenestys: 30p.
Vanhempien kisamenestys: 10p.
YHTEENSÄ: 69p. KRJ-III

» LUONNE

Arttu on luonteeltaan aika perusjäärä, se tahtoisi tehdä niinkuin itse haluaa mutta tottelee melko kiltisti ihmisten ohjeita ja ori osaa julkisellakin paikalla käyttäytyä hyvin, joskin vähän tilanteesta riippuen.

Karsinassa Arttu luimii helposti ohikulkeville ihmisille, mutta karsinaan mennessä se käyttäytyy säyseästi. Muutenkin oriin tallikäyttäytyminen on huomattavan rauhallista. Hoiatessa Arttu täytyy kuitenkin laittaa riimulla kiinni, kaikesta rauhallisuudestaan huolimatta sillä on aina välillä pari pientä temppua hoitajan varalle. Hoito sujuu yleensä hyvin vaikka pientä luimimista voikin olla, mutta siitä ei (tilanteesta tosin riippuen!) aina kannata välittää, kunhan ei ihan täysin luota orin kiltteyteen. Kavioita putsatessa Arttu saattaa välillä yrittää hankaloittaa puuhaa, mutta pienellä läpsäisyllä jalkaan se rauhoittuu. Varusteiden laitossa ei ole ongelmia, mitä nyt vähän Arttu voi luimia satulavyötä kiristettäessä.

Ratsastaessa Arttu täytyy lämmitellä hyvin ennen kuin sen saa menemään tasoaan vastaavia koulukuvioita, varsinkin aamuisin se on kankea ennen lämmittelyä. Oriin keskittyminen on hyvää luokkaa, apuihin se vastaa ilman sen kummempia ongelmia. Joissain kääntymisissä Arttu voi hieman oikoa ja Dein maneesissa se vähän arastelee yhtä tiettyä kulmaa, mutta ratsastaja saa helposti rohkaistua sitä. Arttu on ratsastaessa mukavan reipas ja vauhti ei useimmiten kiihdy liian kovaksi. Oriin askellajit ovat mukavan pehmeitä ja Artun kanssa onkin miellyttävä ratsastaa vähän pitempiäkin aikoja, myös maastossa. Maastossa Arttu tutkii kyllä innokkaasti ympäröivää maailmaa, se on hyvin maastovarmatapaus oriksi.

Matkustaessa pitkiä matkoja Arttu on hiukan hermostunut ulos trailerista tullessa, mutta tutun ihmisen lähellä se rauhoittuu hetkessä. Muiden hevosten lähellä se pörhistelee itseään ja näyttää olevan ORI vaikka käyttäytyykin ihmisen lähettyvillä hyvin. Kisapaikalla tammojen läheisyys voi haitata Artun keskittymistä radan suorittamiseen mutta kunnon avut ja ratsastajan keskittyminen auttaa aina hyvään yhteistyöhön.

» SUKUTAULU

I CW Bounty Killa
Finnish Warmblood
II VIR-MVA Ch Skyé KTK-II
Trakehner
III Roan Impuls
IIE Voyager
IE KWB Alchemia
Finnish Warmblood
IEI Ch KWB Theatrical KTK-II
IEE VIR-MVA Ch Alchemy Nin KTK-II
E Snowflake's Süeno KTK-III
Finnish Warmblood
EI RG Two Turns KTK-II
Finnish Warmblood
EII Alté
EIE Olympica KTK-I
EE Apple Tree's Bond's Babe
Trakehner
EEI Ch My Name Is Bond KTK-III
EEE Eritrea


» KUVAGALLERIA
Kuva © Sigma Warmbloods


Sivuilla esitetyt tiedot eivät liity mitenkään kuvissa olevaan hevoseen!

» JÄLKELÄISET

s. 30.09.2006 t. Phristina Dei (e. Anora KR ) - Ratsuponi
s. 24.11.2006 t. Prad Cherie (e. D'Carat) - WPB
s. 14.01.2007 o. Mickey Toy (e. Egeria TA ) - Ratsuponi
s. 25.01.2007 o. Die-Hard of Romulus (e. K.W. Inspiration)
s. 27.03.2007 o. RQM Becquerel (e. Titianescue VIR)
s. 11.04.2007 t. Barbie Langehoft (e. Scarlatine FS)
s. 22.07.2007 t. -- of Romulus (e. Musca of Romulus)

Baraqiel AIR on tarjolla jalostukseen! Ori astuu puoliverisiä sekä rp-jalostukseen sopivia tammoja. Ota yhteyttä jos astutus kiinnostaa!

Kaikki tämän sivun materiaali on © Leandra, ellei toisin mainita. Kaiken materiaalin kopiointi Suomen tekijänoikeuslain nojalla kielletty!