Reneia SFR
Kisakalenteri »Virallinen nimi: Reneia SFR  »Väri:  Rautias
 »Lempinimi:   Enni »Merkit:   -
 »Rotu:   Newforestinponi »Omistaja:  Leandra
 »Sukupuoli:  Tamma  »Asuintalli:  Virtuaalitalli Dei
 »Syntynyt:  10.06.2006  »Kasvattaja:  Silfran
 »Ikä:   vuotta (30 irl päivää = 1 virt. vuosi)  »Painotus:   Esteratsastus
 »Säkäkorkeus:  148 cm  »Koulutus:   Re: 100cm - Ko: He B


» LUONNE

Hoitaessa Enni pysyy yleensä kiltisti paikoillaan ja seuraa hoitajan toimia aktiivisesti. Se nauttii lähes kaikista hoidon vaiheista ja erityisesti pesusta kunhan vesi on riittävän lämmintä. Harjaa saa harjatessa käyttää reilusti, tosin päätä harjatessa pitää käyttää mahdollisimman pehmeää harjaa sillä pää on lähes ainut ruumiinosa jota Enni aristaa. Pään aristus ilmenee myös suitsia laitettaessa, joinain päivinä yleensä niin kiltti Enni ei antaisi laittaa suitsia päähän ollenkaan. Maanittelulla ja ajankäytöllä suitset kuitenkin saa "temppuilupäivinä" päähän, mutta myös tavallisena päivänä kannattaa yrittää laittaa suitset mahdollisimman hellästi. Satulan laitossa ei ole sen kummempia ongelmia, ja myös suojat saa laitettua Ennin jalkaan helposti.

Ratsastamisesta Enni pitää. Se saattaa joskus innostua menosta vähän liiaksikin ja silloin vauhtia riittää. Enni ei kuitenkaan ole mikään laiska poni, vaan se on aina ratsastaessa reipas ja vastaa apuihin kiltisti. Painotamme Ennin kanssa esteratsastukseen, ja esteistähän tamma tykkääkin! Esteradat eivät kuitenkaan aina suju parhaalla mahdollisella tavalla, sillä Ennillä on tapana joskus aloittaa hyppy hieman liian aikaisin joten sitä täytyy pidätää hieman ennen esteitä. Enni vierastaa todella värikkäitä esteitä, ja kun värikäs este lähestyy se saattaa epäröidä hyppäämisen kanssa mutta tamma kieltäytyy todella harvoin. Ennillä on myös oikein mukava ratsastaa helpoimpia kouluratoja mutta kouluratojen tähdeksi tästä estefanista ei ole.

Tarhassa Enni viettää aikaa yleensä yksikseen. Vaikka Enni onkin hyväluonteinen ja kaikin puolin mukava tamma se vierastaa varsinkin vieraita hevosia ja tuttujenkin hevosten seurassa se on mielellään yksin. Ulkona Ennin näkeekin lepäämässä hieman erillään muista.

Kuljetustraileriin Enni kyllä menee kiltisti, mutta matkustamisesta se ei juurikaan nauti. Minkäänlaista valitusshowta Enni ei järjestä, mutta se näyttää helpottuneelta päästessään pienestä kopista ulos. Trailerista Enni tulee joskus vauhdilla, mutta normaalisti se kävelee rauhallisesti ulos haistellen uuden paikan hajuja.

Kisoissa Ennin suorituskyky ei aina ole ihan parasta laatua, useat vieraat hevoset ja joskus kovaksikin yltyvä meteli ei sitä miellytä. Lämmittelyalueella se aristelee muita hevosia, kisaradalla se kuitenkin yleensä keskittyy vain esteisiin. Harmittavan usein kuitenkin jokin ulkopuolinen häiriötekijä harhauttaa Ennin keskittymisen joskin se kerää itsensä melko nopeasti.

Enni on hienosti käyttäytyvä ponineiti, joka kuitenkin tietää oman arvonsa ja käyttäytyy sen mukaisesti.

» SUKUTAULU

I Jawyern JD II Haller EVM III Hon Boss GBR EVM
IIE Jiggye EVM
IE Johan's Last Hope EVM IEI Flashdance EVM
IEE Fonging Fox EVM
E Darf Truthful EI Rock's Latern EVM EII KW Vlad EVM
EIE Daniela EVM
EE Dark Brunette EVM EEI Mufa's Ding Dong Song EVM
EEE Gray Mountain EVM


» KUVAGALLERIA Kuva © Niina M.


Sivuilla esitetyt tiedot eivät liity mitenkään kuvissa olevaan hevoseen!

» JÄLKELÄISET

s. 02.11.2006 o. Ramses Dei (i. Bloodtraitor Dei)
s. 01.02.2007 t. Sienna Dei (i. Bloodtraitor Dei)
s. 01.03.2007 o. Foxhunter Dei (i. Bloodtraitor Dei) - Missä?

Kaikki tämän sivun materiaali on © Leandra, ellei toisin mainita. Kaiken materiaalin kopiointi Suomen tekijänoikeuslain nojalla kielletty!