» Tervetuloa!
Metsäkartano on kesäkuun alussa 2009 perustettu virtuaalinen suomenhevostalli, joka tarjoaa ainakin omistajalleen mahdollisuuden toteuttaa kaikki mahdolliset unelmat suomenhevosten kanssa. Metsäkartanon tavoitteena on vaalia suomenhevosjalostuksen jaloja aatteita ja samalla nauttia kaikesta puuhastelusta tämän hienon rodun parissa. Kasvatustyömme pohjautuu kovaan, mutta palkitsevaan aherrukseen niin kisakentillä kuin kotona treeneissä, mutta myös rakkaudesta hevosiin. Kisakaudellakaan emme unohda arjen pieniä iloja, vaan nautimme täysin rinnoin aamulla auringon noustessa hevosten ulosviennistä yhtä paljon kisasijoituksistakin.

Pienten varsojen touhujen seuraaminen on yksi suurimmista iloistamme, pienten häntien heilutus kertoo meidän onnistuneen jossakin. Talli pyrkii huolehtimaan varsojen mahdollisimman hyvästä kehityksestä koko sen ajan kun ne ovat kasvattajansa hoivissa. Varsat opetetaan tottumaan ihmisten käsittelyyn ja käyttäytymään kunnon hevosen tavoin. Metsäkartano pyrkii seuraamaan jossakin muodossa kasvattiensa elämää koko niiden elinkaaren ajan.

Talli sijaitsee rauhallisella maaseudulla, jossa minä sekä tallin muut työntekijät voimme keskittyä rauhassa hevosten hyvinvoinnista huolehtimiseen. Jokainen tallin hevonen on meille äärettömän tärkeä ja niiden hyvinvointi ykkösprioriteettimme. Pitkän työpäivänkin jälkeen jaksamme hymyillä nähdessämme tyytyväisiä hevosia rouskuttamassa iltaruokiaan, juuri se on koko tallin pidossa kaikkein parhain näky!

Tervetuloa tutustumaan niin Metsäkartanon arkiseen aherrukseen kuin juhlahumuunkin!


 Sähköposti

PÄIVITETTY: 20.5.2014:

- Elossa taas, ainakin jotenkuten.


Metsäkartano on virtuaalitalli.
Kaikki tämän sivun materiaali on © Leandra, ellei toisin mainita. Kaiken materiaalin kopiointi on Suomen tekijänoikeuslain nojalla kielletty!