~ Muuta tietoa

Kilpailutoiminta

Virtuaalitalli Dei järjestää aktiivisesti kilpailuja niin Kouluratsastusjaoksen, Valjakkoajojaoksen sekä Näyttelyjaoksen alaisena. Kaikki pidetyt ja käynnissä olevat kilpailyt löytyy kilpailuarkistosta.

Yhteydet

Toivoisin, että ensisijaisesti kaikissa tärkeissä asioissa ottaisitte yhteyttä sähköpostilla (Virtuaali@POISTArevanssi.net), mutta kaikki tervehdykset ovat tietysti tervetulleita vieraskirjaan!

Copyright

Kuten kirjoja, valokuvia ja vaikkapa lehtiartikkeleita, myös internetsivuja koskee tekijänoikeus. Internetsivujen teijänoikeus ei tosin koske html-koodeja (ethän silti kopioi koodeja suoraan toisilta, sen on hyvin ikävää matkimista), mutta kaikkia internetsivujen tekstejä, grafiikoita ja valokuvia se koskee, eikä niitä täten saa ilman tekijän lupaa julkaista tai levittää missään muodossa ilman lupaa.

Myös Virtuaalitalli Dein materiaalia suojaa tekijänoikeuslaki. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki materiaalin kopiointi on täysin kielletty ilman lupaa Suomen lain nojalla. Dein kaikki materiaali on myös täysin laillista.

Olen itse kirjoittanut kaikki tekstit, tehny grafiikat ja ottanut valokuvat ellei toisin mainita, eli kaikki Dein materiaali on siis © Leandra, ellei toisin sivuilla mainita. Mitään materiaalia ei saa luvatta julkaista taikka levittää. Jos olet kiinnostunut tekemistäni grafiikoista tai ottamistani valokuvista tai sivuilla on mielestäsi jokin tekijänoikeudellinen ongelma, ole hyvä ja ota suoraan minuun yhteyttä sähköpostilla.

Ulkoasun otsikkokuvan on ottanut WomEOS (Lisenssi).

Muistathan myös, että kaikki Virtuaalitalli Dein sivuilla on keksittyä, pelkkää mielikuvituksen tuotetta. Hevosten valokuvissa olevat oikeat hevoset eivät liity Virtuaalitalli Deihin mitenkään!


Vanhat ulkoasut

Vuosien saatossa Virtuaalitalli Deillä on ollut useita eri ulkoasuja.

Kaikki tämän sivun materiaali on © Leandra, ellei toisin mainita. Kaiken materiaalin kopiointi Suomen tekijänoikeuslain nojalla kielletty!